Nu startar SIGNERAT.se – Sveriges nya designmarknad på nätet

Maria Richardsson från Latitud har tillsammans med Anna Tiles startat SIGNERAT.se. För många formgivare är det svårt att nå ut till marknaden när man producerar varor i mindre mängder. Därför bestämde de sig för att skapa en egen marknadsplats med fokus på svensk design.

Projektet har varit omfattande och täcker in många av Latituds verksamhetsområden, från att utarbeta affärsmodell och marknadsstrategi till grafisk design. Den tekniska lösningen är komplex och tillsammans med Sitedirect har Latitud skapat en e-handelslösning baserat på SIGNERATs unika behov.

Idag, 7 maj, lanseras designmarknaden och även under utvecklingsfasen har intresset varit stort. Redan innan lansering har över 30 formgivare från hela Sverige lagt upp över 400 produkter. ”Vi är helt överväldigade över den positiva respons vi har fått” säger Anna Tiles och Maria Richardsson.

Läs mer i pressreleasen här »

Titta gärna in på SIGNERAT och förundras över hur många duktiga formgivare som finns i vårt avlånga land. Du hittar också annorlunda presenter, roliga inredningsdetaljer, läckra smycken och mycket annat.

Besök www.signerat.se »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *