På ehandel.com: Från ett par frustrerade entreprenörer

Japp, idag är jag lite frustrerad. Jag misstänker att det skiner igenom på dagens inlägg på ehandel.com:

Igår på lunchen hade vi en intressant (och frustrerad) diskussion kring bordet här på vårt kontor. Vi var ett par entreprenörer som diskuterade svårigheterna med entreprenörsskap, och då framförallt utifrån ett finansieringsperspektiv.
Vi har alla varit ute och träffat olika typer av investerare och möter allt från ”ni är i ett för tidigt skede för oss”, ”jätteintressant – kom tillbaka när ni är lönsamma” till ”har du pantsatt huset och makens bil först?”. Och det här otroligt frustrerande!

För är inte själva tanken med riskkapitalister att ta en viss risk med pengarna? Att hjälpa ett nytt och litet bolag att växa till lönsamhet? Om vi var lönsamma och hade fått fart på verksamheten skulle vi ju inte behöva hjälp! Och för att lyfta verksamheten ett snäpp så behövs ofta pengar till olika aktiviteter/investeringar/personal. Det blir ett otroligt moment 22…

Läs hela inlägget här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *