På ehandel.com: Dags att starta upp höstterminen

Efter sommaruppehållet har jag dragit igång inläggen på ehandel.com igen. Veckans inlägg inleder jag såhär:

Augusti är här och det är dags att starta upp jobbet efter sommaren igen. Visst känns det lite som att börja ny hösttermin såhär i augusti när de allra flesta kommer tillbaka från semestern? Alla är tillbaka ungefär samtidigt, det ska avhandlas sommarminnen på lunch och fikaraster (som ju har en tendens att bli lite längre under uppstartsveckan) samtidigt som det finns ny energi och nya idéer som ska tas tag i. Det är en rätt härlig känsla tycker jag…

För sommarledighet är viktigt, även för entreprenörer. Pausen är viktig. Du kan inte springa i full fart hela tiden, du behöver utrymme att landa, reflektera, analysera och bearbeta det som hänt. Det ger ny input, nya idéer och nya beslut. Så har den här sommaren varit för mig. Mycket tankar, mycket reflektioner och ett och annat beslut. Vi får se vad det leder till.

Jag tipsar också om mina favoritsommarpratare i ämnet entreprenörsskap, berättar om en smart bokkampanj och så lite om nördkollot som går av stapeln i helgen… Jag vågar lova att det kommer mer om det här också.

Läs hela inlägget på ehandel.com här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *