Sedan ett par veckor hyr jag kontorsplats i en charmig gammal industrilokal i Münchenbryggeriet och det finns fler lediga platser! Jag skulle personligen gärna se fler entreprenörer och/eller kreatörer som kontorskamrater, men det viktigaste är en positiv attityd.

Lokalen är ljus och luftig, och ligger nära tunnelbanan (Mariatorget) och i området finns många trevliga restauranger och caféer. Hyran är 2500 kr/mån och då ingår internet, konferensrum, möblering, kaffe och skrivare. Dessutom trevliga arbetskamrater! CIU, som har lokalen, omorganiseras just nu vilket öppnar upp för fler lediga platser. Just nu pågår också en del ommöblering och tillfixning av lokalerna, så det finns goda chanser att påverka för den som vill.

Funderar du på att hyra kontorsplats och vill komma förbi och titta på lokalerna? Hör av dig till mig på maria@latitud.se eller 073-708 11 05.

2 Thoughts to “Lediga kontorsplatser vid Münchenbryggeriet”

  1. […] Kontakt ← Lediga kontorsplatser vid Münchenbryggeriet […]

Leave a Comment