Nyfiken på förpackningsdesign

Jag har under en period börjat bli mer och mer nyfiken på förpackningsdesign. Jag tycker verkligen att bra förpackningsdesign förhöjer värdet på en produkt och är absolut en av faktorerna som väger in när jag väljer mellan olika produkter. Ibland mer och ibland mindre medvetet.

Därför blev jag lite extra glad när jag hittade det här inlägget på trevliga bloggen Below The Clouds (som för övrigt ofta lyckas nosa fram spännande design inom olika områden). Om jag förstår det hela rätt (måste erkänna att jag inte läst jättenoga, blev bara så till mig över designen) handlar det om en ny teknik som tillagar frusen mat i en maskin och tydligen är NASA inblandat på något sätt. Men visst är det snyggt!? Det är reklambyrån Milk som ligger bakom designen och jag tycker att de har lyckats riktigt bra!

Apropå design så kan jag avslöja att en ny design för Latitud håller på att mogna fram. Min nuvarande profil och logotype skapade jag för 7 år sedan och mycket har hänt sen dess. Framförallt har verksamheten utvecklats i en lite annan riktning än vad jag trodde då och nu känner jag att tiden är mogen att låta det synas även på hemsidan. Så stora förändringar är på gång, och ni kommer att få följa med på resan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *