På ehandel.com: Slutspurt i julklappsfabriken

Av naturliga skäl ligger fokus just nu mycket på julförsäljningen, och i veckans inlägg på ehandel.com kan du läsa mer om hur den går.

Men i inlägget finns ett extra guldkorn jag vill tipsa om och som av olika anledningar känns extra aktuellt just nu:

Till sist måste jag tipsa om ett blogginlägg från Helena Ehnbom jag läste för ett par veckor sen, som handlar om att ”få yoghurt på råttan”. Är det inte ett helt underbart uttryck? Det handlar om våga ta beslut och att våga misslyckas. För ofta är det ju bättre att ta ett beslut och komma vidare, än att stå och stampa på samma ställe. När förutsättningarna förändras så kan det visa sig att det var fel beslut, men du tog ju det bästa beslut du kunde just då. Och om det blev fel – ja, då har man iaf lärt sig något. Och blev det rätt så har man förhoppningsvis också lärt sig något. Läs inlägget, och fundera på om du håller med. Har du fått yoghurt på din råtta nån gång?

 

Leave a Comment