Inflyttning i egen lokal

Mycket av min tid lägger jag numera på Signerat, som väl knappast har undgått någon. Förra veckan passerade vi en riktigt stor milstolpe företaget – vi flyttade nämligen in i en egen lokal.

Jag och Anna, som startade Signerat tillsammans, har jobbat ihop i drygt tre år nu och hela tiden mer eller mindre i kappsäck. Vi har jobbat hemifrån, haft möten på caféer, suttit tillfälligt på gratisplatser och ibland hyrt in oss på enstaka kontorsplatser. Men nu är det slut på det. Från och med i tisdags hyr vi nämligen en alldeles egen lokal på Södermalm i Stockholm. Lokalen ska inte bara fungera som kontor för oss utan även som showroom för Signerat. Vi vill också skapa en kreativ och inspirerande mötesplats för både våra formgivare och andra entreprenörer.

Vi kommer ha platser för uthyrning samt att vi i samband med detta skapar ett nytt nätverk där utbildningar och andra trevligheter (läs fester) ingår. Så om du (eller någon du känner) letar efter plats så kan du läsa mer om platserna och nätverket på www.signerat.se/studio18.

Mycket har hänt med Signerat de senaste månaderna. För ett tag sedan berättade jag här i bloggen om en stor förändring, som innebar att jag klev bort från VD-rollen i Signerat. Tyvärr fungerade den förändringen inte på det sätt jag hoppades på, och sedan i december är jag tillbaka som VD för Signerat. Även om hösten blev ganska turbulent och jobbig på många sätt så kan jag ändå tänka tillbaka på de månaderna och se hur mycket jag har lärt mig. Både om mig själv, mitt företag, ledarskap och mycket annat. Så på någon nivå kan jag inte ångra det heller.

Det är verkligen tydligt att Signerat kommit in i en annan mognadsfas som företag nu. Bara sedan årsskiftet har vi tagit stora steg som egen lokal och praktikanter. Vi för också många diskussioner om samarbeten och nya projekt som bara för ett par månader sedan kändes väldigt, väldigt långt borta. Det är förstås otroligt glädjande och ger massor med ny energi och inspiration – att äntligen börja känna att allt hårt arbete börjar löna sig. Vi har fortfarande långt kvar på vår resa, men jag är glad att vi har tagit klivet till nästa nivå nu och att jag fortfarande står kvar vid rodret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *