På ehandel.com: Skamlös reklam och skryt

Den här veckan ägnar jag mig till största delen åt egenkärlek på ehandel.com. Det gäller ju att fira sina segrar ordentligt, och dessutom får man peppa sig själv när man är egenföretagare.

Den här veckan tänker jag ägna mig åt totalt skamlös reklam. Och en del skryt. Jag tycker nämligen att man måste få göra det ibland också.

Vi börjar med reklamen. Vi vet alla hur viktiga produktbilderna är för försäljning på nätet. Eftersom det är det, tillsammans med texten, är den enda källan till information för kunden så är det viktigt att bilden ger rätt information för köpbeslut. Det ska framgå hur stor produkten är, gärna visa fram- och baksida, en detaljbild för att visa kvalitet. Dessutom ska bilden gärna vara frilagd och högupplöst för att kunna skickas till press. Vi har sett att en del av våra formgivare behöver hjälp med detta och har därför satt ihop en finfin kurs i produktfotografering. Sen kom vi på att det är ju fler än våra formgivare som behöver den hjälpen!

Jag skriver också om ambassadörskapet, den finfina listan på bra ehandelsbloggare, samt funderar lite kring de senaste veckornas trafikutveckling. Läs hela inlägget på ehandel.com här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *