På ehandel.com: Försommarstress

Det här inlägget har också publicerats på ehandel.com.

Känner ni också av den? Försommarstressen? Med långa listor med allt som ska vara klart till midsommar samtidigt som det är full aktivitet med sommaravslutningar, fester och firande av olika slag? Jag gör det i alla fall. Och det är mindre än 4 veckor till midsommar nu…

Som jag tidigare skrivit om verkar maj vara ehandelskonferensernas högtidsstund på året. Förra veckan var jag nere i Göteborg och talade på Scandinavian eCommerce Business Camp och jag har sammanfattat lite av mina tankar från den konferensen här. Och idag är jag i Luleå för att tala på Webbdagarna som arrangeras av Internetworld. Jag tror att konferensen streamas för de som inte har möjlighet att vara med, så kolla på www.webbdagarna.se/lulea för att hålla dig uppdaterad.

Det är dagar som den här jag är glad att man kan ha hela kontoret i väskan. En laptop och en mobilsticka så kan jag jobba precis var som helst. Restiden skapar också lite utrymme för eftertanke, att reflektera över vad som händer just nu – för det är fullt upp!

Vi har ägnat de senaste veckorna åt att jobba igenom sajten ordentligt. Vi har gjort undersökningar (som jag har redovisat här och här, vi har tittat med nya ögon och vi har upptäckt både saker som vi missat att skriva ut och rena buggar. Vi har inte heller gjort allt jobb själva utan har även fått hjälp via vårt advisory board att analysera sajten från ett helt nytt håll. Vår produktsida har genomgått en mängd små förändringar och större förändringar är på gång på resten av sajten. Det är så kul och spännande, men det tar också mycket tid och energi. Men jag ser fram emot att få mäta resultatet av alla förändringar sedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *