På ehandel.com: Sommartid = förändringstid

Detta inlägg har också publicerats på ehandel.com.

Midsommar är runt hörnet, att-göra-listan börjar minska (även om den såklart aldrig tar slut) och flera av mina sidoprojekt kommer bli klara i veckan. Semestertider närmar sig och tempot går ner på många ställen.

Det här är en ypperlig tid för reflektion. När det mest akuta är något ”som vi kan prata om efter semestrarna” då gäller det att passa på. Se till att du tar dig tiden i sommar att verkligen ladda batterierna, fundera över din arbetssituation och sätt nya mål. I augusti kommer det vara full fart igen, så då gäller det att veta vad du ska göra!

Jag brukar också passa på att ge mig hän åt inspiration i olika former. Poddradio är perfekt att ha i öronen när du pysslar i trädgården eller ligger i hängmattan och njuter av sommaren, RSS-läsaren ska betas av och webb-tv är perfekt för regniga dagar. Inför förra sommaren listade jag några bra tips för inspiration och de gäller fortfarande för mig.

Men förändringar lurar runt hörnet. Det här blir mitt sista blogginlägg här på ehandel.org, men ni är förstås välkomna att fortsätta följa mig på www.latitud.se där jag kommer fortsätta berätta om vad som händer, de projekt jag jobbar med och allt jag lär mig om e-handel. Glöm förstås inte heller att besöka www.signerat.se för all er shopping under regniga dagar i sommar! ;-)

Tack för den här tiden, ha en underbar sommar så hoppas jag att vi hörs snart igen!
/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *