På ehandel.org: Analyserna och förändringarna fortsätter

Det här inlägget är också publicerat på ehandel.org.

Nu då? Känner ni av försommarstressen än? Jag gör det definitivt. Det känns lite som att allt tar slut till midsommar och innan dess ska ALLT vara klart!

Nu är ju det inte riktigt sant. Jobbet fortsätter i ett par veckor till innan det lugnar ner sig lite, men snart flyttar min kollega Anna till Gotland över sommaren och då kommer en hel del i våra vardagsrutiner i företaget att förändras. För det är ju så att men ny teknik kan man sitta och jobba varsomhelst. Det går jättebra. Det som försvinner är de där snabba korta avstämningarna tvärsöver skrivbordet som nu istället inte blir av eller skickas per mejl. Men det går ju det också…

Redan i förra veckans inlägg var jag inne på alla de analyser och förändringar vi gör på sajten just nu. Det arbetet fortsätter även den här veckan. Vi har fått hjälp av Sarah och Christopher på I love email att titta lite på vårt nyhetsbrev. Vad de tyckte kan du läsa här, och med så många bra synpunkter och idéer sätter vi såklart igång att förbättra våra utskick på en gång.

Fler externa synpunkter är på gång. Imorgon har vi möte med vårt advisory board och kommer i samband med det få feedback på hur sajten är uppbyggd och vilka förändringar vi bör göra för att öka konverteringen. Superspännande!

Med andra ord – det är full fart just nu. Men snart hoppas jag att saker och ting börjar falla på plats och lugna ner sig lite.

Leave a Comment