E-handelskollektiv i Stockholm?

Under våren var det under en period tätt mellan e-handelskonferenserna och under den perioden lärde jag känna många fantastiska e-handlare (och en del andra i branschen) från hela landet. Och det som har gjort mest intryck på mig är den öppenheten som råder. Det pratas inte bara om alla lyckade case (eller jo, på scenen låter alla ofta väldigt framgångsrika), utan det har också varit öppna diskussioner om vilka utmaningar man står inför nu, vilka problem man har stött på, praktiska tips på verktyg att använda för att utvärdera eller utveckla sin e-handel.

Ett tydligt tecken på detta är naturligtvis #eMeet, un-konferensen i våras som blev en sån succé att uppföljaren redan är inplanerad till 27 september och de 100 första biljetterna bokades upp på mindre än en timme.

Ett annat tecken är att det har börjat bildas lite e-handlarkollektiv runtom i landet. Nolingo började prata om detta för ett par månader sedan, och nu är det fyra bolag i Uppsala som slagit sina påsar ihop och letar gemensam lokal.

Är det inte dags för Stockholm nu?! I Signerats lokal på Södermalm finns lediga platser, och vi är redan idag tre e-handlare som sitter här. Det är ingen stor lokal, så det är begränsat med lagerutrymme, men desto högre i tak för diskussioner och erfarenhetsutbyte! Förutom Signerat.se sitter också Wellma.se och Littmarck här.

Så kom och gör oss sällskap! Mitt på söder, med närhet till både pendeltåg (Södra station), tunnelbana (Mariatorget eller Medborgarplatsen), skrivbord, konferensrum och härliga kollegor – kan det bli bättre? Du kan läsa mer om lokalen här, och sen hör du av dig till mig på maria@signerat.se eller 073-708 11 05 så bestämmer vi när du ska komma och titta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *