Hitta rätt forum för inspiration

Som jag har märkt under våren (och även tidigare) finns en uppsjö av sammankomster och konferenser att gå på som företagare, e-handlare och webbmänniska. Även om man väljer att fokusera på bara e-handel så kan man lätt fylla agendan med mingel och konferenser. Och hur inspirerande alla träffar än är så räcker inte tiden till att gå på allt.

Nej, istället är det hård prioritering som gäller för mig framöver. Och på konferenslistan har jag två självklara val: eMeet och Geek Girl Meetup. De har faktiskt en del gemensamt. De arrangeras av eldsjälar, de är besökardrivna, det är högt i tak, inga hierarkier och fullt med inspiration, öppenhet och kärlek. Det gillar jag!

I eftermiddag släpps biljetterna till höstens eMeet. Kl 14.00 gäller det att hålla sig framme, för jag misstänker att de kommer att gå åt snabbt! Jag kommer vara där – kommer du?

2 thoughts on “Hitta rätt forum för inspiration

  1. I agree this should not have been an issue since he was carrying legally. What I will also take from this is to remember that concealed carry should mean that noone around me (or at least very few) will notice that I am carrying. We do not know how apparent it was in this situation that he had a weapon, but if it is easy to see, a change in attire or method of carry is probably in order.

  2. yes, Ohio did it.And, the Brothas and Sistas did it. fact…Black folks came out in larger numbers in 2012.IF they had come out in the same numbers as 2008,Romney would have won Ohio.Thank you, Black folks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *