Höstens nya utmaningar

När jag tittar tillbaka på det senaste året så inser jag att det varit fyllt av stora förändringar på många plan. Och nu är det dags för ännu en stor förändring. Från och med nu är det nämligen jag som ensam äger och driver Signerat.

Det är med blandade känslor, det måste erkännas. Anna och jag startade Signerat tillsammans, med en gemensam dröm. Det är över tre år sedan, snart nästan fyra, och mycket har hänt på den tiden. För min egen del har jag framförallt insett att jag är en entreprenör. Jag gillar att bygga bolag, att fundera på vad som är nästa strategiska steg, att fatta beslut, ta tag i nästa uppgift som behöver lösas och skapa nya samarbeten. Det kommer jag fortsätta med ett tag till nu. Anna kommer att fokusera mer på sin egen formgivning (det kan ni läsa mer om här).

Självklart kommer detta att innebära förändringar i hur jag jobbar, vad som prioriteras och kanske också inriktningen på Signerat. Exakt hur vet jag inte, men idéer och tankar finns det gott om, och en del kommer ni säkert kunna läsa om här under hösten. Jag har också bra stöd i vårt fantastiska advisory board, som kommer bli än mer viktiga för mig nu.

Så jag ser med tillförsikt på den kommande hösten. Det ska bli spännande att se vilka dörrar som öppnas och vilka utmaningar som dyker upp. För en sak är ju säker – det blir aldrig som man tänkt sig! Och tur är väl det…

3 thoughts on “Höstens nya utmaningar

  1. Spännande tider för dig!

  2. Maria Richardsson

    Det är alltid spännande tider som entreprenör! ;-)

  3. MAJORITI DRIVER BAS BELAJAR TAK TI2I3G&#8NG0;SEBAB TU DIA BODOH.MENTALITI RENDAH!!BILA DAH BODOH, SEBAB TU DIA XPAHAM UNDANG2 JALAN RAYA…PASTU MENYUSAHKAN ORANG LAIN….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *