Signerat.se är en av Sveriges 100 bästa sajter!

Igår var det fest på Nalen när Internetworld presenterade årets Topp 100-lista. För andra gången fick jag vara med när Signerat.se placerade sig på listan och fick juryns hederspris!

Motiveringen lyder:
“Hos Signerat.se har svenska konstnärer och hantverkare samlats under samma tak. Sajten ger dem stora möjligheter att nå ut med sina alster och är en levande marknadsplats där design, konst och hantverk möts. Signerat.se är modern, personlig och lockar till köp“

Jag är så oerhört stolt och glad över detta! För mig är detta ett stort erkännande i branschen. Bland övriga sajter på listan finns bland andra Halens (som blev årets bästa sajt), DN, SVT, Fritidsresor med flera (läs hela listan här), så jag är i fint sällskap. Att överhuvudtaget finnas med på listan när förutsättningarna skiljer så mycket åt (dvs när jag har så mycket mindre resurser än övriga ;-) är smått otroligt och jag tar det som ett riktigt gott betyg på mitt arbete. Det är dessutom andra gången vi är med (förra gången var 2009).

Tack Magnus Höij, Miriam Olsson Jeffery och resten av gänget på Internetworld för bra jobb och en trevlig kväll!

Här skulle jag såklart kunna ägna lite tid åt analys kring övriga vinnare, kommentarer kring gårdagens event, twitterflöde och massa annat, men jag struntar i det just nu och njuter istället av ögonblicket. Because I’m worth it… ;-)

2 Thoughts to “Signerat.se är en av Sveriges 100 bästa sajter!”

  1. Maria, njut bara njut! Du har uppnått något som jag tror att de flesta ehandlare drömmer om. Så bra jobbat och så välförtjänt :) Fira segern och belöna dig själv med något dyrt för det är du värd! /Peter

    1. Maria Richardsson

      Tack Peter! Bara ett halvår till, sen så… ;-)

Leave a Comment