Tiden går alltför fort

Flickr.com / Alexandra_Z

Flickr.com / Alexandra_Z

Det var länge sen jag skrev här. Och det är ju knappast för att det inte har hänt något, snarare tvärtom. Det har hänt – och händer fortfarande – så mycket så att jag inte riktigt hinner med att samla mig och blogga här. Men nu ska jag försöka skärpa mig, för det händer mycket spännande de kommande veckorna.

Det har såklart hänt saker som jag har tänkt blogga om. Jag har ju inte ens bloggat om #emeet, som ju var en av höstens höjdpunkter. Det blev såklart annorlunda än i våras, det var fler som var på plats och jag hade helt andra förväntningar än sist. Men det var ändå bra, med många bra sessioner och jag lärde mig massor. Och apropå att lära sig så har förstås också Nordic eCommerce Academy fortsatt, och nu har vi träffats 6 av 8 heldagar. Otroligt givande, på så många sätt! Både genom bra föreläsare och ett härligt gäng e-handlare, och jag känner redan att jag kommer att sakna våra träffar.

Även om jag inte har bloggat själv, så har jag läst massa andra bloggar. En av de som med glädje har följt är Mikael Pawlo som har bloggat på Loggenbloggen (vilket jag också gjorde en vecka för länge länge sen). Det var flera riktigt riktigt bra inlägg, med tips om bra videoföreläsningar, intressanta synpunkter på ledarskap och mycket annat. Även om det nu är ett tag sen så tycker jag ändå att inläggen är värda att läsa…

Även på nolingo.se har ett mycket intressant inlägg legat ute och öppnat för många diskussioner. Tack Peter för att du vågar stå upp och berätta om hur tufft det kan vara som entreprenör! Förutom alla kommentarer i inlägget lett till att jag har haft flera diskussioner ”off-line” med både andra e-handlarkollegor och andra kloka människor med insikt i branschen, och vi är flera som stämmer in i vad Peter berättar. Det är jättetufft, och så oerhört svårt att veta när det är dags att ge upp. För när vet man? Jag har själv undrat många gånger, och har satt flera deadlines själv som jag hittills inte lyckats stå för. ”Bara ett halvår till, sen vet jag…” Jo tjena!

Så jag är lessen för att det var så länge sen. Ska försöka bättra mig de kommande veckorna. Hänger ni med?

 

2 thoughts on “Tiden går alltför fort

  1. ”Bara ett halvår till sen vet jag” Haha precis så är det. Man intalar sig själv hela tiden om jag bara… Och det är väl egentligen det som är entreprenörskap, att hela tiden se framåt och inte ge upp. Vill oxå säga att du är en inspirationskälla och en förebild inom ehandel så det är klart att jag hänger med. ”Nu köööööör vi!” för att citera en känd ehandlare som säljer toner :) /Peter

    • Maria Richardsson

      Tack Peter, va gullig du är. Och detsamma – du är verkligen en inspirationskälla!
      Nu kör vi! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *