Jag har ju inte talat om när allt med Nordic Design Collective ska vara klart. Men det finns en deadline. En väldigt tydlig sådan…

Den 30 mars öppnar nämligen Äntligen Hemma-mässan, och där kommer Nordic Design Collective finnas på plats med popup-butik. Multi-channel är ju så hett… ;-) Det kommer ge oss möjlighet att nå ut direkt till en stor och köpsugen målgrupp, och vi laddar upp för rekordförsäljning på plats. Men jag kommer berätta mer om våra mässplaner senare.

Sajten räknar jag dock med att ha klar mycket tidigare än så. Men jag har faktiskt inte satt någon tydlig deadline än. Jag vill veta att det mesta är på plats innan jag sätter ett datum.

Det här betyder förstås att det måste gå ganska snabbt att bygga sajten, för vi är ju redan i slutet av januari. Och då kommer vi osökt in på det här med teknikval. Signerat ligger idag på en e-handelsplattform från Sitedirect. Där finns alla anpassningar och annat som vi behöver, så för att så snabbt som möjligt komma igång har jag valt att bygga även Nordic Design Collective på Sitedirect. Jag kommer kunna göra mycket av arbetet själv och det är helt avgörande för beslutet att faktiskt dra igång den här satsningen. Än så länge har jag bara betalt för licensen för att kunna göra ytterligare en sajt, och det var inte så många tusenlappar. Sen misstänker jag att jag kommer springa på problem där jag måste hyra in deras kompetens, men jag hoppas och tror att det inte blir så många timmar.

Leave a Comment