Inspiration om framtiden på Retail Master Class

En av de största fördelarna med att ha kontorsplatser för uthyrning är de kollegor man får. En av mina kollegor sedan i höstas är fantastiskt duktiga Mikaela Dyhlén som driver Blick Insight, Sveriges första trendbyrå specialiserade på retail och konsumentkultur. Gissa om vi brukar hamna i intressanta diskussioner om trender, nya butiker, e-handel, multi-kanal och annat?!

För ett par veckor sedan genomförde hon tillsammans med Anders Blom Retail Master Class 2012, en eftermiddag fylld med inspiration, trendspaningar och tankeväckande diskussioner om handelns framtid. Eftersom jag oftast har lyssnat på liknande diskussioner från ett e-handelsperspektiv var det otroligt spännande att få sitta med och lyssna på hur detaljhandlarna tänker kring detta.

Mikaela och Anders kompletterade varandra bra. Anders har en längre bakgrund inom traditionell handel och Mikaela ett starkt fokus på multi-kanal och vad som händer inom de digitala kanalerna. Det pratades mycket om kundens upplevelse och hur man som handlare kan erbjuda mervärden som bygger kundens lojalitet – precis samma saker som ofta dyker upp även inom e-handeln.

Sammantaget en mycket inspirerande eftermiddag, tack både Mikaela och Anders för bra jobb! På Blick Insights blogg, som absolut är värd att följa, kan du läsa lite mer om eventet.

One thought on “Inspiration om framtiden på Retail Master Class

  1. I con&2ul#8d17;t have asked for an even better blog. You are there to present excellent information, going straight to the point for quick understanding of your target audience. You’re undoubtedly a terrific specialist in this arena. Thank you for always being there for folks like me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *