Nominerad till årets e-handlare 2012!

Den här veckan var en riktigt bra vecka. Jag fick nämligen reda på att jag är nominerad till Årets E-handlare i Nordic eCommerce Awards!

För mig är det här riktigt stort och jag gick omkring med ett fånigt leende på läpparna hela eftermiddagen. Det är många nominerade i kategorin, så jag räknar knappast med att vinna, men bara att få nämnas i sammanhanget är värt mycket. Speciellt eftersom det är kollegor i branschen som nominerar.

En av de andra kategorierna vill jag uppmärksamma lite extra. Årets Kunskapsspridare är för mig den tyngsta kategorin. För mig som liten e-handlare är alla de nominerade personerna otroligt viktiga i min vardag, även om jag ofta är alltför dålig för att tala om det för dem. Wilma, Magnus, Peter och Rikard – gänget bakom eMeet, som drog igång konferensen där jag för första gången på länge kände att jag hade kollegor som förstod vad jag pratade om och funderade på. Arne som både twittrar och bloggar mycket intressant, men också tussar ihop olika e-handlare med varandra för att öka kunskapsutbytet. Mattias på Brightstep, som också twittrar mycket intressant från konferenser runtom i världen, men som också är så generös även mot de mindre e-handlare som (mest troligt) aldrig kommer ha råd att anlita Brightstep. Fredrik, som så snabbt svarar och tipsar om användbara verktyg när man utgjuter sin frustration på Twitter. Anton, som inspirerar till att våga testa snabbt och se bortom problemen.

Jag skulle kunna fortsätta länge… Men titta istället på nomineringslistan och klicka er vidare därifrån för inspiration overload!

Sen skulle jag också vilja ge lite extra uppmärksamhet till gänget på Nordic eCommerce Knowledge, som också jobbar otroligt hårt med att sprida kunskapen i branschen. Eftersom de arrangerar konferensen där priserna ska delas ut så lär de ju inte kunna bli nominerade, så därför vill jag passa på att hylla dem här istället. Tack Sara, Kristian, Lena, Gun, Christofer och Jonas!

 

One thought on “Nominerad till årets e-handlare 2012!

  1. Bra talat. Tack till gänget bakom NES det största kunskapsspridarna av alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *