Pang! Nu är pressreleasen ute!

Nu är det verkligen så officiellt det kan bli. Med datum och allt. Den 20 mars ska Nordic Design Collective lanseras!

Halva eftermiddagen har jag ägnat åt att skriva pressrelease och fundera över på vad det egentligen är som är viktigt att få fram i releasen. Att hitta rätt ton och rätt attityd. Jag tror att det blev bra, och nu har jag skickat ut det i ALLA kanaler jag har tillgång till. MyNewsdesk, min egna presslista, Signerat-bloggen, Nordic Design Collective-bloggen, alla Signerat-kunder, Facebook, Twitter, you name it… Sammantaget har informationen gått ut till närmare 10 000 av mina närmsta vänner ;-)

Ska bli spännande att se vilken respons jag får. Om jag får nån över huvudtaget. Oavsett vilket är det skönt att ha en deadline bestämd.

Om du vill läsa pressreleasen kan du göra det t ex på MyNewsdesk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *