Var det allt?

Allt går inte som man tänker sig i tekniska projekt, det tror jag att alla som läser det här vet om. Och jag har räknat med att stöta på problem jag inte har kunnat förutse i mitt byggande av Nordic Design Collective.

I slutet av förra veckan gjorde jag det också. Plötsligt började sajten gå ner flera gånger på en eftermiddag. Några halvt panikslagna samtal senare löste vi det, och sajten har fungerat bra sedan dess. Jag upptäckte också ett problem kopplat till vår produkthantering som jag befarade kunde bli både krångligt och kostsamt att lösa.

Men ibland kan det räcka med att sova gott en natt. I helgen kom jag själv på vad problemet kunde vara och hittade ett sätt att lösa det. Därmed tror jag att de största potentiella tekniska problemen är undanröjda, men kan inte låta bli att tänka att ”var det allt”? Blir det inte värre än såhär?

Nu tror jag alltså att jag är på banan igen. Så mycket på banan att jag nästan nästan vågar sätta ett lanseringsdatum. Men bara nästan. Jag ska bara sova på det en natt till, och imorgon bestämmer jag mig och skickar ut pressreleasen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *