Full fart bakom kulisserna

Det är verkligen full fart bakom kulisserna just nu, och uppdateringarna här blir inte så frekventa som jag hade hoppats på. Men en kort uppdatering på vad som händer ska ni få.

På sajten är produkt- och kategorihanteringen klar och jag har släppt in formgivarna som har börjat uppdatera sina produkter och butiker. Köpprocessen är i princip på plats, men behöver testas lite mer. Det som är kvar är att titta mer på kategori- och förstasidan.

Jag har fått igång bloggen för sajten, och där uppdateras också en del om vad som händer. Det finns såklart också en Facebook-sida (gilla oss gärna! ;-) och ett Twitter-konto (om än väldigt sparsamt använt för tillfället).

Planeringen inför mässan är också på banan. Montern är beställd och planering för produkter och bemanning pågår för fullt.

Till sist har vi en planerad PR-aktivitet som också är på gång. Nästa vecka ska vi ha en fotografering med produkter från våra olika formgivare för att ge en bättre bild av vad det är för produkter man kan köpa på Nordic Design Collective. Det här ska bli jättespännande, för vi har inte gjort något liknande med Signerat tidigare. Och för att göra allt lite mer annorlunda än andra, så jag gör det här som en tävling. Jag har bokat en fotograf, en studio och så har vi nu en vinnande stylist som ska hjälpa oss att skapa fantastiska bilder som vi kan använda i samband med lanseringen.

Så ni förstår att det är många bollar i luften just nu. Uppdatering följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *