Inspirerande fotografering

Just nu är det full rulle bakom kulisserna inför lanseringen av Nordic Design Collective. Förutom att jag lägger sista handen vid sajten, testar köp, dubbelkollar betallösningar och annat, så ägnade vi tisdagen åt fotografering av pressbilder.

Upplägget var ju en tävling där vinsten bestod av att få styla våra bilder, och vi fick in ett gäng riktigt bra bidrag. Vinnaren blev Maliin Stoor och i tisdags var det alltså dags. Fotograf var duktiga Jenny Unnegård, som också är en av mina kontorskollegor. Jag gillar verkligen det nätverk vi har blivit här, våra kompetenser kompletterar varandra och vi kan hjälpa varandra på olika sätt. På Nordic Design Collective-bloggen kan du läsa mer och få lite fler behind-the-scenes-bilder.

Bilderna blev jättebra (jag har fått se råa skissbilder), men de färdiga bilderna får ni vänta med att se till på tisdag och lanseringsdagen!

(Det här inlägget publiceras också hos ehandel.se)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *