Bara ett kort inlägg för att stilla nyfikenheten… Lanseringen gick bra igår! Jättebra! Vi fick långt över förväntad trafik och publicitet. Inredningsbloggarna är viktiga i min bransch och jag har hittills räknat till 12 inlägg och det är jag jättenöjd med. Ordrar fick vi också, fler än jag trott. Men framförallt har jag konstaterat att snittordervärdet har varit betydligt högre än på Signerat – faktiskt hela 30% högre! Det var ju faktiskt en av anledningarna till att jag drog igång det här projektet, och det känns fantastiskt skönt att få min tes bekräftad. Nu är ju en dags ordrar kanske inte statistiskt säkerställt, men ändå… Det ger ändå en indikation.

Men det får bli mer analys och uppdatering senare. Nu är jag på väg till #emeet – och som jag längtar!!! Hoppas att vi ses där!

Leave a Comment