Glad påsk!

Egentligen har ju det mesta av påsken redan gått, men när jag gick igenom min rss-läsare för att komma ikapp med alla bloggar jag prenumererar på hittade jag det här inlägget, och kände att jag var tvungen att använda bilden!

How about orange är en av mina favorit pyssel/designbloggar, och i år har hon färgat äggen med inspiration från Pantones färgkartor. Det här är humor! Lite extra kul nu när Pantone själva verkar ha gått nuts i att licensiera konceptet och det går att köpa allt möjligt med samma upplägg. Jag skrev om det i den här bloggen redan 2010 och sedan dess har det bara ökat. Hos Stefan Nilsson på Trendgruppen kan vi t ex läsa om alla varianter han hittade på Ambiente-mässan i februari i år.

Nåväl, jag tycker ändå att det är lite roligt. Ät nu inte alldeles för mycket godis i helgen! Själv tänker jag gå ut på trappan med min kaffekopp och vända näsan mot solen igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *