Lästips om kreativitet

Såhär i början på långhelgen kanske ett lästips kan passa. Jag erkänner direkt, jag är inte helt opartisk i den här frågan – jag vill nämligen tipsa om min mans nystartade blogg.

Vi har många intressanta diskussioner hemma, både om entreprenörskap, e-handel, användarbeteende och ledarskap. Och nu har han äntligen börjat blogga om detta också. Han är utvecklare, så en del av inläggen handlar mer om utvecklingsprocessen, men de flesta handlar mer om allmänna processer som de flesta kan ta till sig.

Några av mina favoritinlägg handlar om medmänsklighet, iterationer, att prata om sina idéer, att säga ja och  om att ha fel (och den TED-föreläsningen som ligger till grund för hans resonemang har visst jag också tipsat om…  ;-)

Happy läsning – hoppas det inspirerar och väcker nya tankar!

 

Det här inlägget har också publicerats på ehandel.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *