Kontorsflytt och nya idéer

Att jag är en rastlös person med många nya idéer kommer kanske inte som en överraskning för någon som känner mig. Och nu fortsätter jag röra om i grytan, öppna nya dörrar och spåna på nya tankar.

Som ett led i det kommer jag på torsdag att flytta från min kära lokal. Det är med dubbla känslor, för jag har trivts både i lokalen och med mina härliga kontorskollegor. Men tidigare i våras var det flera som bestämde sig för att flytta ut samtidigt, och då blev det för jobbigt både tidsmässigt och ekonomiskt. Det tar trots allt en del tid och energi att vara hyresvärd, och jag behöver fokusera på annat. Allt löste sig väldigt smidigt, och en bekant och hans nystartade bolag har nu tagit över både kontrakt, möbler och faktiskt två av mina hyresgäster också! Själv kommer jag nu flytta hem kontoret, men det är bara en tillfällig lösning. Jag vet av erfarenhet att jag  inte är gjord för att jobba hemifrån några längre perioder.

För mig är det viktigt att få vara i ett sammanhang med kollegor, med härlig stämning där man kan bolla idéer, tankar och problem. Kanske hitta gemensamma projekt och få sällskap till lunch och fika. Kanske är det andra e-handlare, entreprenörer eller kreatörer jag ska dela kontor med – jag vet faktiskt inte just nu. Men jag gillar att med jämna mellanrum röra om i grytan och öppna för nya möjligheter – och det är precis det jag gör just nu. Med andra ord – om du har nån idé om vart jag ska ta vägen får du gärna höra av dig! ;-)

Såhär två månader efter lanseringen av Nordic Design Collective börjar jag nu landa och tänka framåt igen. Jag har hunnit sammanfatta, komma ikapp med administrationen och börjat kläcka nya idéer. Och det kommer hända nya saker framöver. Allt kommer nog inte att synas utåt, men jag är övertygad om att det kommer stärka både affärsidén och sajterna – men framförallt ge mig mer input och energi på ett nytt sätt. Jag har också träffat otroligt många nya personer de senaste veckorna, och jag tror och hoppas att iallafall en del av de mötena kan leda till nya spännande samarbeten. Den som lever (och fortsätter läsa den här bloggen) får se…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *