Dags att skapa möjligheter för nya idéer

Jag är en ganska rastlös person. Jag vill att det ska hända mycket och helst redan igår. Det är kanske därför jag är entreprenör… Men det är viktigt med flexibilitet för mig, och det var en av flera anledningar till att jag flyttade från mitt kontor innan sommaren. Där satt jag ju på ett eget långt kontrakt, men hade turen att hitta ett gäng som ville ta över lokalen (och faktiskt ett par av mina hyresgäster) precis som den var. Flytten blev alltså rätt smärtfri, för även om man alltid samlar på sig mer skräp än nödvändigt så har jag ju inget lager som behöver flyttas med.

Men att sitta hemma och jobba är inget för mig. Det är alldeles för ensamt och tråkigt. Jag har inget större problem att fokusera på jobbet när jag är hemma – men guuuud så tråkigt det är. Och inte får man några nya idéer heller, när man inte har nån att prata med på dagarna.

Så efter en sommar på hemmakontoret är det nu dags att flytta till nytt kontor. Och fördelen med att bara hyra in sig hos någon annan är ju att man både kan bestämma lite om vad man vill ha för förutsättningar – och att man kan flytta igen om det inte funkar av någon anledning. Just nu kände jag att jag ville ha lite mer liv och rörelse runt mig, men ändå med kontorskollegor som jobbar med något liknande så att vi förhoppningsvis kan hitta något utbyte. Efter ett visningsrace i måndags (jag tittade på 6 lokaler på en och samma dag!) så bestämde jag mig och igår flyttade jag in på mitt nya kontor. Nu sitter jag i en jättemysig lokal i Gamla stan. Hyresvärden är en pr-byrå och så finns det ett antal frilansarplatser också. Totalt finns ca 15 platser, vilket känns ganska lagom tycker jag.

Så nu har jag skapat möjligheter för nya idéer! Och om du vill komma förbi på en kaffe och utbyta idéer är du välkommen, bara att höra av dig… Sommarlovet är alltså slut – nu kör vi!

Leave a Comment