Nu drar hösten igång!

Jag har varit igång med jobb sedan början av augusti, då jag flyttade in på nya kontoret. Men de första veckorna har varit lugna, minst sagt. Det känns som att den svenska semesterperioden bara blir längre och längre…

Men nu sätter det igång! Och för mig som är i designbranschen är höstens stora händelse Formex-mässan som öppnar imorgon. Vi ställer inte ut själva, eftersom vi riktar oss till slutkonsument och de är inte välkomna på Formex. Däremot är flera av de formgivare jag jobbar med finns på plats med egna montrar, så det finns ändå mycket för mig att göra på mässan.

I år kommer jag för första gången att finnas på plats med pressackreditering också, vilket också betyder att jag för första gången får vara med på pressfrukosten, vilket jag tycker ska bli intressant. Och mycket av mässdeltagandet kommer att handla om att skapa content. Det är nåt jag tror mycket på även för e-handeln, att berätta mer om varumärket  och produkterna, och att skapa inspiration och starkare relationer med mina kunder. Så jag kommer att trendspana för att rapportera om i blogg och nyhetsbrev, och förstås göra intervjuer med formgivarna om deras produktnyheter. Sen kommer jag också att passa på att samla en del annat material inför kommande projekt i höst. För det kommer bli en otroligt spännande höst. En av mina idéer är fortfarande bara en lös idé, men jag har nyligen beslutat att dra igång ett annat spännande litet projekt och till det behövs också material. Vad det är? Du får vänta och se…  :-)

Nu drar jag ut till  mässan för en liten preview innan den öppnar officiellt imorgon, och då väntar ett par intensiva dagar. In i mässdimman alltså, och så hoppas jag att jag kommer ut levande nästa vecka.

Det här inlägget har också publicerats på ehandel.se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *