Jösses vilken rivstart det blev den här hösten. Min Formex-vistelse blev mer intensiv än vad jag trodde, och även fast jag var på plats två dagar istället för den enda planerade hann jag inte riktigt allt jag hade tänkt. Resultatet blev iallafall toppen, med en riklig rapportering som också genererat uppmärksamhet och många nya kontakter. För flera år sedan fotograferade jag ganska mycket, och det var riktigt roligt att få göra det igen, så blogginläggen fullkomligen svämmar över av bilder!

Dessutom hade jag hjälp ena dagen av Frida, min nya praktikant. Hon började egentligen veckan efter, men fick vara med på Formex för att träffa lite formgivare, insupa stämningen – och hjälpa till att bära saker! ;-) För det skedde mer bakom kulisserna än vad som har synts på bloggen. Vi passade på att filma och intervjua våra formgivare till en film som snart kommer publiceras i anslutning till ett annat spännande projekt jag just nu håller på att förbereda. Nu är jag lite hemlighetsfull, men om allt går som planerat så kommer ni kunna läsa mer om det redan till helgen.

Som om inte detta var nog så insåg jag att den där mässan som vi ska vara med på om jättelänge… Det är bara 42 dagar kvar tills mässan öppnar! Hög tid att förbereda allt där alltså. Nåja, många bollar i luften – det är väl så det ska vara…? Men även om allt har hopat sig ganska mycket just nu så brukar ju allt lösa sig till slut.

Nu kör vi!

 

Detta inlägg har också publicerats på ehandel.se.

Leave a Comment