Beslut och resultat! Två ord så sammanflätade att de skulle kunna vara ett. Livet är summan av alla beslut vi fattar, stora som små, medvetna såväl som omedvetna.

Jag har sett trender, floskler och metoder komma och gå och jag blir bara mer och mer övertygad om att svaret på många av våra utmaningar ligger i att på riktigt skifta perspektiv och förstå hur vi fattar beslut.

Jenny Collén

Utmaningar kommer aldrig sluta komma men hur vi hanterar dem och vilka beslut de får oss att fatta, kommer vara helt avgörande för resultatet, tillika vår livskvalitet. Nya perspektiv – nya beslut – nya resultat!

“Vi har alla så mycket mer i oss än vad vi själva är kapabla att se. Självinsikt är nyckeln och kunskap om hur vi fattar beslut kartan. Använder vi detta på ett bra sätt väntar en ocean av outnyttjad potential på att bli upptäckt i varenda människa!”

Den här kursen ger dig ett individuellt och personligt anpassat program som förändrar på riktigt och ger resultat långt bortom det förväntade! Du kommer se dig själv ur helt nya perspektiv, förstå varför du fattat de beslut du gjort och veta hur du ska göra framöver. Du kommer se din egen potential och veta hur du ska använda den. Upplägget passar dig som känner att det är dags att göra förändringar, stora eller små, men kanske inte vet riktigt var du ska börja! Eller så har du börjat men behöver nya verktyg och insikter. Här ges vi möjligheten att växa i grupp och efter att ha sett resultatet är det bara att böja sig för hur starka vi blir tillsammans. Det är helt magiskt och tar inte bort någonting från den individuella utvecklingen utan tvärtom!

Jag lärde känna Jenny Collén för 12 år sedan, då hon var med och drev Iqube i Stockholm tillsammans med Johan Stael von Holstein, och hon är en av de vassaste coacher jag har träffat på genom åren. 

Hon har också varit med i två avsnitt av en podd, där man får rätt bra känsla för hur hon tänker och jobbar: 
Avsnitt 1Avsnitt 2

Självledarskapshelg i Malmö

Vi startar med att ses fredag eftermiddag i Malmö, och får en intensiv och härlig helg tillsammans. Kursen äger rum med start fredag eftermiddag kl 15, lördag och söndag (vi slutar kl 16).

Tillsammans skapar vi en magisk helg, med högt i tak och stor tillit till varandra. Det som sägs under kursen stannar där, och vi är alla på plats för att få möjligheten att utvecklas och få verktyg som fungerar i vardagen efteråt. Gruppen kommer bestå av grymma kvinnor med entreprenöriellt driv, och eftersom jag känner alla så kan jag intyga att vi alla brottas med liknande tankar kring livet och företaget många gånger.

Datum: 13-15 november
Pris: 4200 kr + moms

I kurspriset ingår:

  • Ett skräddarsytt program i personlig utveckling med Jenny Collén
    Ni kommer alla få svara på några frågor innan som Jenny tar med sig in i designen av programmet. Alla kommer få det de behöver både individuellt och som gruppdeltagare!
  • Fika och lunch lördag och söndag

Du bokar själv ditt boende, och gemensamma middagar (och kanske en vinprovning) på stan är frivilligt att vara med på och betalas då på plats.

Vi kommer vara på Hotel Noble House mitt i Malmö. Du får välja om du vill bo över där eller någon annanstans, och om du vill på på plats så bokar du via mejl till mig (pris enkelrum: 700 kr/natt, dubbelrum: 900 kr/natt). Anmäl dig senast måndag 26 oktober 2020.

Det kommer bli en helt magisk helg!
Maria & Jenny