Crashcourse i självledarskap – Med Jenny Collén

Beslut och resultat! Två ord så sammanflätade att de skulle kunna vara ett. Livet är summan av alla beslut vi fattar, stora som små, medvetna såväl som omedvetna.

Jag har sett trender, floskler och metoder komma och gå och jag blir bara mer och mer övertygad om att svaret på många av våra utmaningar ligger i att på riktigt skifta perspektiv och förstå hur vi fattar beslut.

Jenny Collén

Vi blir matade med termer som ”så blir du den bästa versionen av dig själv”, ”lev din fulla potential” osv osv men vad betyder det egentligen? Är livet en konstant jakt på att bli bättre och i sådana fall varför? Kan det vara så att jakten har ett pris? Ett pris som för de flesta innebär att vi faktiskt heller aldrig är nöjda. Även om vi blir bättre. För hur vet vi när vi är den bästa versionen av oss själva eller vi lever i vår fulla potential?

För människor som jag är det kanon att alla vill bli bättre och för många som gör det jag gör är det ännu bättre att veta att det är en konstant jakt där målet hela tiden förflyttats. Vi är garanterade intäkter oavsett…

Men om man sätter en heder i att faktiskt hjälpa människor på riktigt, vilken approach kan man då ha? För att inte gynna jakten men gynna den faktiska utvecklingen en människas livsresa kan få innebära? En livsresa där vi använder oss själva på ett långsiktigt hållbart sätt, där vi känner en kontakt med oss själva och andra, där vi upplever att beslut kommer från en plats långt inne i oss själva där vår koppling till meningen med våra liv är självklar. En plats där vi lyckas ta kommandot över stress, yttre påverkan, yttre förväntningar, prestationer. En plats där varje beslut kommer utgöra en del av det du med stolthet kommer kunna kalla ditt liv.

När vi arbetar utifrån denna approach, granskar varför vi fattat de beslut vi gjort, vad som stoppar oss ibland, vilka mönster det är vi upprätthåller genom våra beslut kommer livet bli annorlunda. Men målet är inte nästa steg. Målet är att känna sig själv så väl att nästa steg blir givet, vad det steget än innebär.

Det mina vänner är personlig utveckling på riktigt!

Den här kursen ger dig ett personligt program som förändrar på riktigt och ger resultat långt bortom det förväntade! Du kommer se dig själv ur helt nya perspektiv, förstå varför du fattat de beslut du gjort och veta hur du ska göra framöver. Du kommer se din egen potential och veta hur du ska använda den. Upplägget passar dig som känner att det är dags att göra förändringar, stora eller små, men kanske inte vet riktigt var du ska börja! Eller så har du börjat men behöver nya verktyg och insikter. Här ges vi möjligheten att växa i grupp och efter att ha sett resultatet är det bara att böja sig för hur starka vi blir tillsammans. Det är helt magiskt och tar inte bort någonting från den individuella utvecklingen utan tvärtom!

Jag lärde känna Jenny Collén för 12 år sedan, då hon var med och drev Iqube i Stockholm tillsammans med Johan Stael von Holstein, och hon är en av de vassaste coacher jag har träffat på genom åren. 

Hon har också varit med i två avsnitt av en podd, där man får rätt bra känsla för hur hon tänker och jobbar: 
Avsnitt 1Avsnitt 2


Intensivt, intimt och på distans

Går det? Jodå, vi är övertygade om att vi har hittat ett sätt. Men – precis som om vi skulle ses fysiskt – så kräver det att du lägger fokus och engagemang i gruppen under de dagar vi ses.

Vi ses online under två halvdagar, fredag eftermiddag och lördag förmiddag. Under fyra pass får vi ny kunskap, övningar, reflektioner – och framförallt verktyg som tar oss vidare!

  1. Hjärnan och nervsystemet – dina faktiska förutsättningar
  2. Den inre kartan – dina tankar, känslor, värderingar och drivkrafter
  3. Den yttre kartan – ditt perspektiv på världen
  4. Summan av insikterna – de nya besluten och den långsiktiga motivationen

Tillsammans skapar vi en magisk helg, med högt i tak och stor tillit till varandra. Det som sägs under kursen stannar där, och vi är alla på plats för att få möjligheten att utvecklas och få verktyg som fungerar i vardagen efteråt. Gruppen kommer bestå av grymma kvinnor med entreprenöriellt driv, och eftersom jag känner alla så kan jag intyga att vi alla brottas med liknande tankar kring livet och företaget många gånger.

Datum: 26-27 mars
Pris: 1500 kr + moms

(beta-pris! Ord pris: 3900 kr + moms)

I kurspriset ingår:

  • Ett program i personlig utveckling med Jenny Collén
    Ni kommer alla få svara på några frågor innan som Jenny tar med sig in i designen av programmet, för att anpassa innehållet efter gruppens behov.
  • 2 halvdagar på distans
  • Uppföljningsträff på distans

Anmälan till mariarichardsson@gmail.com senast fredag 5 mars!

Viktigt! De här dagarna kommer kräva ditt fulla fokus! Se till att du har möjlighet att tillbringa tiden avskilt och i lugn och ro. Kanske boka ett rum på hotell eller konferensrum på kontoret, så att ingen stör…?
Du behöver ta tillgång till dator, bra uppkoppling och utrymme för enkla yogaövningar på golv eller säng.

I Malmö finns t ex Hotell Noble House, som erbjuder två halvdagar med övernattning för 695 kr (inkl frukost och moms), där jag (Maria) kommer hyra rum för den här helgen.

Det kommer bli en helt magisk helg!
Maria & Jenny